Over Hake

Hake slaapsystemen in Klazienaveen (Drenthe) is al jarenlang een begrip in Zuid-Oost Drenthe als het gaat om bedden, matrassen, slaapkamers of stoffering.  Met een oog voor service en kwaliteit bedienen wij klanten door heel Nederland.

Wij zijn een zeer veelzijdig bedrijf dat al 40 jaar bezig is met alles wat te maken heeft met slapen.. Alle adviseurs binnen ons bedrijf zijn al jaren ervaringsdeskundigen op het gebied van slaapsystemen en bijbehorende producten en voorzien u van een vakkundig eerlijk advies. Wij bieden slaapoplossingen voor jong en oud en voor ieder budget.

In onze ruime winkel hebben wij met een oppervlakte van ruim 4000 m2 aan slaapsystemen en alle bijbehorende artikelen met een ruime keus voor iedereen. Lees hier meer over onze winkel


Wij zijn CBW erkend en mogen ons erkend slaap/zorg specialist noemen!
Tevens zijn wij medeoprichters van SLAAPGROEP NEDERLAND. Dit zijn een select aantal zelfstandige ondernemers met dezelfde doelstelling; betrouwbaarheid, vakmanschap, goede service en een Nergens Goedkoper/ kwaliteitsgarantie, waarbij het Nederlandse product hoog in het vaandel staat!

Onze zeer ervaren slaap/zorg adviseurs begeleiden u graag in u keus van een nieuw slaapsysteem, of met het oplossen van een slaap probleem. Onze zorg adviseur helpt u graag indien u specialistisch advies nodig heeft, dit kan ook op afspraak buiten onze winkel openingstijden.

Voor DE KLANTEN BUITEN ONZE REGIO hebben wij een een unieke Service een overnachting op het slaapsysteem naar keuze in onze unieke bed en breakfast Aquamarijn op een van de mooiste lokaties van Drenthe, informeer rustig naar de voorwaarden, dit geldt met name voor onze Reuma en medische zorg matrassen.

Maar we kunnen ook uw caravan, camper of boot compleet herstofferen van vulling tot een nieuw stofje wij hebben een complete stoffeer hoek voor u ingericht. Lees hier meer over (her)stoffering.


Hake grootste m-line dealer in de regio

Hake heeft de grootste keuze in m-line matrassen en boxsprings, kom langs en laat u verrassen door dit geweldige ligcomfort. Lees meer >

De M-Line matrassenwijzer

Met de M-Line matrassenwijzer komt u er achter welk matras het beste voor u geschikt is. Aan de hand van een aantal vragen over u en uw slaapgedrag wordt het ideale matras aangemeten.

Start de matrassenwijzer >
Openingstijden
  • Maandag: 13.00 - 17.00
  • Dinsdag: 09.30 - 12.00 / 13.00 - 17.30
  • Woensdag: 09.30 - 12.00 / 13.00 - 17.30
  • Donderdag: 09.30 - 12.00 / 13.00 - 21.00
  • Vrijdag: 09.30 - 12.00 / 13.00 - 17.30
  • Zaterdag: 09.00 - 17.00
Contact
Hake Slaapsystemen
Doordistel 25
7887 TK Klazienaveen
Tel: 0591 - 390 550
www.hake.nl
verkoop@hake.nl